El Júnior Femení Preferent s’endú una victòria molt treballada a la pista de CB Cornellà (64-49)

Updated: octubre 14, 2021

El Júnior Femení Preferent va aconseguir una victòria a domicili molt lluitada contra el CB Cornellà. Les liles van começar amb dificultats, perdent pilotes davant la defensa de les rivals i sense gaire encert. Però les de TGN van reaccionar a temps i van aconseguir un parcial de 11-17 al primer període. De nou, al segon quart, les locals tornen a sorprendre a les tarragonines, aquesta vegada amb els contraatacs, empatant a 19 punts el marcador al minut 14. Però la pujada del nivell defensiu per part de les jugadores del TGN, va obrir una bretxa al marcador arribant al descans amb el marcador 23-36. La segona meitat va estar molt competida tot i que la diferència en el marcador ja no va baixar del 10 punts, gràcies al domini del rebot i les bones transicions.