El personal de l’escola Vedruna Sagrat Cor també vesteix de lila: s’enforteix el vincle amb el TGN Bàsquet

By
Updated: juny 11, 2018

La història del TGN Bàsquet va lligada intrínsicament a la de l’escola Vedruna Sagrat Cor. És en aquest centre educatiu on el club lila té la seva seu i on disputa els seus partits com a local i és aquí on va néixer fa 16 anys.

La majoria dels jugadors del bàsquet base de l’entitat són alumnes de l’escola Vedruna Sagrat Cor i molts dels entrenadors també han fet la seva carrera acadèmica a les seves aules. El cap de setmana passat, sense anar més lluny, es va celebrar la 37a edició de les 12 Hores de bàsquet i minibàsquet del Sagrat Cor. El nom del col·legi, per tant, és ben present i més encara si ens fixem que les samarretes dels equips alevins en avall porten el nom de SACO, acrònim de Sagrat Cor.

Ara el club ha volgut anar més enllà i fer un gest simbòlic que il·lustri i reforci aquesta unió entre les dues institucions. El TGN Bàsquet ha regalat una samarreta a tot el personal de l’escola. En total, 76 samarretes per a professors, personal d’administració, recepció i manteniment. «Feia temps que ho volíem fer però per acumulació de feina i de logística no es va poder fer. Enguany, però, Iñaki em va dir que li passés un llistat de personal de l’escola per tal de regalar-los una samarreta del club», diu Montse Martí, entrenadora del TGN Bàsquet i mestra de l’escola Vedruna Sagrat Cor.

Martí assegura que des de l’entitat lila sempre s’ha tingut molt present el centre educatiu, bressol del club. «El TGN Bàsquet va néixer de l’escola i fa servir les seves instal·lacions. El vincle entre les dues institucions sempre està molt present. Els professors coneixen allò que fa el TGN Bàsquet per proximitat i perquè alumnes seus hi juguen o, fins i tot, pares d’alumnes n’han estat jugadors», afirma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *