El president del TGN Bàsquet Club, Josep Maria Adam, nomenat nou membre de la Comissió Directiva i tresorer del Consell Esportiu del Tarragonès

By
Updated: febrer 26, 2021

L’Assemblea General del Consell Esportiu del Tarragonès (CET) ha nomenat Josep Maria Adam Anfrons nou membre de la Comissió Directiva i tresorer de l’entitat. Adam, president del TGN Bàsquet Club des de la seva fundació, ocupa d’aquesta manera un dels càrrecs més importants en l’esport del territori perquè el CET s’encarrega de l’organització dels Jocs Esportius en edat escolar de la comarca. Així, la Comissió Directiva és l’òrgan de gestió i d’execució del Consell Esportiu del Tarragonès. Com a tresorer, Josep Maria Adam tindrà la responsabilitat de l’àrea econòmica i financera del Consell Esportiu i haurà de presentar a la Comissió Directiva les propostes dels acords a adoptar sobre aquestes matèries. D’aquesta manera, també haurà de tenir cura de tots els llibres i documentació comptable del Consell Esportiu i de preparar i presentar els informes de la liquidació de l’exercici i el pressupost que la Comissió Directiva ha de sotmetre anualment i signar amb el vistiplau del president els documents definitius que aprovi la Comissió Directiva i Assemblea en aquestes matèries.

«És un honor formar part de la Comissió Directiva del CET representant el TGN Bàsquet. Es tracta d’un reconeixement a la feina del club en la formació d’esportistes de base i la seva presència al CET així ho demostra. Treballaré de valent per fer les tasques que són pròpies d’aquests nous càrrecs, tal com he fet sempre», diu Adam.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *