El Tarragona Fem Bàsquet B espera el torn de la victòria contra el Prat (diumenge, 12.45 h)

By
Updated: febrer 6, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet B es troba davant la seva habitual cita dels caps de setmana amb la competició. L’equip que entrena Fernando Arias rep demà el Prat (12.45 h) en un nou intent per sumar el primer triomf de la temporada (cap victòria i 16 derrotes).

El Prat és un equip que ocupa la dotzena posició de la classificació amb un balanç de 6 victòries i 10 derrotes i en la primera volta ja va vèncer les tarragonines per 65-44.

El tècnic Fernando Arias no podrà comptar amb tres de les seves jugadores: Sara Martínez, Sandra Pascual i Anna Garcia, i, per tant, la posició de base quedarà, doncs, molt afectada, sent, previsiblement, Judith Tierno qui hagi d’assumir el control de la direcció del partit.

El matx, com tots els que disputa el Tarragona Fem Bàsquet B d’un temps ençà, és molt important perquè l’equip necessita una victòria perquè no s’enfonsi moralment, tenint en compte que el conjunt que marca el descens – l’inici del play-off de descens – directe es troba a 5 triomfs de diferència, un objectiu assumible si es té en compte la quantitat de partits que encara queden però molt complicat si es valora la realitat de la temporada actual.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.