El Tarragona Fem Bàsquet inicia la segona fase a la pista del Granollers (dissabte, 17.45 h)

By
Updated: febrer 19, 2016

“Guanyar el primer partit seria importantíssim”. El tècnic del Tarragona Fem Bàsquet, Albert del Rey, parla clar: el primer matx de la segona fase del campionat de Copa Catalunya Femenina que s’inicia demà pot ser cabdal per les aspiracions del conjunt lila per tal de mantenir la categoria.

El conjunt tarragoní visita demà la pista del Granollers (17.45 h), l’equip que, juntament amb el SESE, té més victòries acumulades de la primera fase, sis. En aquesta segona fase, el Tarragona Fem Bàsquet jugarà contra els últims cinc classificats del Grup 1. Els resultats entre els equips implicats en aquesta segona part del campionat s’arrosseguen, és a dir, només computen les victòries contra conjunts que juguen en el mateix grup. Així, el Tarragona Fem Bàsquet, que va guanyar 3 partits en la primera fase, ha passat amb només 2 triomfs. “Per evitar el descens directe necessitarem guanyar sis partits i, amb això, podem evitar, fins i tot, haver de jugar el play-off de descens”, diu Del Rey.

Així, els dos últims equips del grup baixaran a Primera Catalana Femenina i els classificats entre la cinquena posició i la vuitena, jugaran el play-off de descens al millor de tres partits.

“El Granollers és, juntament amb l’Arenys, el rival més dur del grup per nosaltres. Haurem de jugar, a més, a la seva pista, on només ha perdut tres partits en tot el campionat”, avisa el tècnic lila que destaca l’aportació de l’exterior Cejudo i la pivot nord-americana Woods. “Cejudo assumeix gran part del joc ofensiu del seu equip i és molt perillosa en l’un contra un. Woods és una jugadora que té molt bon tir exterior i que carrega el rebot amb força, haurem de treballar dur per anular el potencial d’aquestes dues jugadores”. El Granollers, a més, és un equip que, en defensa, pressiona molt i situa moltes defenses zonals. En atac intenta aprofitar les transicions ràpides i, en estàtic, busca sempre l’un contra un.

Pel matx de demà, Albert del Rey no podrà comptar amb la pivot Anna Pocino i ha convocat la jugadora del sènior B, Yasmina Zerouali. “Hem entrenat bé. Les jugadores tenen ganes que arribi el partit. Elles fa temps que senten que el Grup 1 havia estat més fàcil que el nostre però això no ha de servir per relaxar-nos, al contrari, necessitem guanyar i un triomf demà serà una injecció de moral després de tot el treball que hem fet fins ara”, explica l’entrenador.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.