El TGN Bàsquet compta amb un nou col·laborador: Expomat Alcover

By
Updated: octubre 4, 2018

En una dinàmica constant de rebre suport de diferents empreses de Tarragona i del territori, el TGN Bàsquet ha sumat una nova adhesió. En aquest cas, Expomat Alcover entra a formar part del projecte del club lila a partir d’aquesta temporada.

«Per nosaltres és important ajudar al món de l’esport i més en un club com el TGN Bàsquet, on hi ha tants equips i, a més, s’aposta pel bàsquet femení», diu Òscar Pau, gerent de l’empresa.

Expomat Alcover es dedica a la venda de material per a la construcció, des de productes més genèrics com ciment, guix o totxanes a d’altres més específics i amb marques reconegudes com Porcelanosa, Versace o Roca, que mostren en les seves exposicions.

Actualment, l’empresa es troba en ple procés d’expansió i, a més de la seu d’Alcover i la de Barcelona, han obert recentment una delegació a les Borges del Camp (Expomat les Borges). «Som una empresa que estem en expansió i volem donar-nos a conèixer. El TGN Bàsquet és un club que mou molta gent i vam pensar que seria bona idea formar part del seu projecte. Així, si algun dia algú ha de fer reformes a casa i necessita comprar rajoles, ja saben on trobar-nos», diu rient Òscar Pau.

«Estem molt satisfets que empreses com Expomat Alcover confien en nosaltres i ens donin suport. Per a nosaltres és important tenir un teixit de patrocinadors i col·laboradors forts i lleials perquè ens ajuden a desenvolupar la nostra tasca de formació d’esportistes i persones», afirma Josep Maria Adam, president del TGN Bàsquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *