El TGN Bàsquet es reuneix amb el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport a Tarragona

By
Updated: desembre 13, 2018

Una delegació de la Junta Directiva del TGN Bàsquet formada pel seu president, Josep Maria Adam, el vicepresident Iñaki Liarte i Carles Puigdomènech, s’ha reunit aquest migdia amb el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport a Tarragona, Joan Plana, a la seu de l’esmentada Secretaria que es troba al carrer Major. El motiu de la reunió ha estat una presa de contacte amb el delegat Joan Plana i per explicar el projecte esportiu del TGN Bàsquet al representat de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a les comarques tarragonines.

La representació del club lila ha entregat al representant de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a Tarragona la memòria d’activitats del club incidint en l’aposta del TGN Bàsquet per l’esport femení. «Des que el senyor Joan Plana havia arribat al càrrec no havíem tingut l’oportunitat de reunir-nos amb ell. Li hem explicat la feina que fem al TGN Bàsquet, la nostra ferma vocació en la branca femenina i com hem crescut els últims anys, amb la projecció exterior del Torneig de Cambrils i els més de trenta equips que tenim temporada rere temporada, un fet que ens converteix en un referent en l’esport de formació», diu Iñaki Liarte.

Els membres de la Junta del TGN Bàsquet han demanat a Joan Plana més suport pel bàsquet femení i fer més visible la tasca del TGN Bàsquet, a més d’oferir a la Secretaria General de l’Esport els coneixements i l’experiència del cos tècnic del club lila en qualsevol activitat que des de l’administració catalana es vulgui organitzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.