El TGN Bàsquet explicarà el projecte per al pròxim curs mitjançant reunions amb els pares dels jugadors la primera quinzena de juliol

By
Updated: juny 21, 2020

El TGN Bàsquet, que ja fa setmanes que va tornar a la feina a les pistes, es troba en ple procés de planificació i execució de la pròxima temporada. Després de decidir mantenir els entrenaments pels equips de cistella gran durant tot el mes de juliol per a compensar les sessions que no s’han pogut fer durant el confinament (per als de cistella petita s’ha ofert una setmana de campus completament gratuïta), l’entitat lila ha programat una sèrie de reunions amb els familiars dels jugadors i jugadores dels equips del club per a informar-los de com serà la pròxima campanya.

Les reunions, que els responsables de l’entitat volen que siguin, sempre que sigui possible, presencials, es faran durant la primera quinzena de juliol i allí s’explicaran les vicissituds del final del curs i, sobretot, com encara l’entitat la nova temporada, així com les particularitats de cada equip. El TGN Bàsquet anirà avisant oportunament a cada grup de la data de les reunions en una mostra de la voluntat de l’entitat de mantenir informats els seus socis i entorn social del club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *