El TGN Bàsquet fitxa l’exjugadora dels Globetrotters Stephanie Douglas

By
Updated: gener 26, 2016

El TGN Bàsquet ha tancat la contractació de la jugadora nord-americana Stephanie “Ace” Douglas per reforçar l’equip sènior A, el Tarragona Fem Bàsquet, fins a final de curs. Douglas (12/10/1984 i 1m72) és una base que va formar part la temporada 2014-2015 del mític equip de bàsquet The Harlem Globetrotters (febrer-setembre 2015), sent una de les 13 úniques dones que ha jugat amb aquest conjunt on l’habilitat amb la pilota i l’espectacle són les seves principals característiques. “Ha de ser el nostre referent ofensiu. Porta alguns mesos sense jugar però es tracta d’una jugadora molt potent físicament, que pren sempre bones decisions en atac, té un bon canell i una gran visió de joc”, diu l’entrenador Albert del Rey.

La base de Detroit cobrirà la baixa d’Analía Casado, que es troba fora de l’equip per culpa d’una trombosi en el seu braç de fa gairebé dos mesos.  Tot i que ha jugat habitualment com a directora de joc, Douglas pot ocupar totes les posicions exteriors de l’equip. Amb gran habilitat amb la pilota a les mans, també és una jugadora que destaca pel seu potencial físic.

Stephanie Douglas va militar a la universitat de Temple (NCAA 1, 2003/2004), Meridian College JC (NCAA) i Ball State University (NCAA 1, 2005-2007) i Tarragona serà la seva segona experiència a Europa perquè la temporada 2013/2014 va jugar en la 2 Bundesliga d’Alemanya (Group South) en l’equip de TSV Amicitia Viernheim on va fer una mitjana de 13,7 pts, 6 assistències, 4 pilotes recuperades i 5 rebots per partit.

 

En el següent vídeo, Stephanie Douglas (número 3 i vestint de negre) en un matx de la lliga alemanya:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.