El TGN Bàsquet organitza proves d’accés per a la temporada vinent

By
Updated: maig 10, 2021

Com cada any el Club organitza unes proves d’accés per aquells jugadors i jugadores que vulguin formar part del TGN Bàsquet la temporada vinent. Tot i les dificultats de la pandèmia l’entitat ja posa els ulls en el futur dels nostres equips i ha decidit fer aquestes proves d’accés per anar preparant la temporada 2021-2022, sempre seguint tots els protocols i mesures sanitàries.

Es farà aquest diumenge dia 16 i el diumenge 30. L’horari s’ha distribuït per any de naixement i per gènere. A les 9:30 començaran les noies nascudes l’any 2009, tot seguit a les 10:30 serà el torn dels nois d’aquest mateix any. A les 11:30 estan convocats els nois i noies nascuts l’any 2008 i finalment a les 12:30 acabaran els nois i noies nascuts l’any 2007. Les dues sessions, tant la del dia 16 com la del dia 30, seguiran aquests mateixos horaris. La durada dels entrenaments serà d’una hora aproximadament i es recomana venir 5 minuts abans. L’entrada i la sortida es farà per la porta del pavelló del Sagrat Cor, situat a l’Avinguda Marques de Montoliu.

És necessària la confirmació prèvia de l’assistència a aquest correu administracio@tgnbasquet.com, per a poder controlar el nombre de jugadors que vindran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *