El TGN Bàsquet, tot i el mal inici, derrota el CB Cornellà (66-50)

Updated: octubre 13, 2021

El Sènior Copa de TGN Bàsquet va endur-se la segona victòria, acompanyat de l’afició lila al pavelló del Sagrat Cor, contra el CB Cornellà. Les locals no van tenir un bon inici de partit i van anar a remolc del rival fins el segon quart. Tot va millorar quan les jugadores del TGN van començar a mostrar-se defensivament més sòlides i a recuperar el control del partit. En aquest segon període les liles van fer un parcial de 21-8, que va ser l’impuls que necessitaven per creure en la victòria. La defensa de les de Cornellà en alguns moments ha dificultat força el joc habitual de les tarragonines, tot i que sense cap impacte en el marcador. Durant la segona part el TGN va arribar a aconseguir un avantatge de 19 punts, gràcies a les bones accions defensives i a les bones decisions en atac. Finalment l’equip visitant a l’últim quart va fer un parcial de 19-18 que només li va servir per escurçar una mica la distància en el marcador. L’entrenador Víctor Neila està satisfet per la feina de les jugadores i valora que, tot i l’ensopegada inicial, hagin pogut refer-se i donar la cara durant la resta del matx.