El Torneig de Cambrils impulsa quatre concursos més enllà de la competició, us hi apunteu?

By
Updated: març 19, 2018

El Torneig de Cambrils que organitza el TGN Bàsquet tindrà enguany quatre concursos fora de la competició basquetbolística estrictament parlant. Així, durant tot el campionat, i tal com es va fer en l’edició anterior, hi haurà un concurs de fotografia en el que hi podrà participar tothom. Els requisits per a concursar és seguir el perfil d’instagram del TGN Bàsquet (@tgnbasquet), fer fotos relacionades amb el torneig etiquetant cada publicació amb el hastag #TGNBASQUETCAMBRILS i etiquetant al club lila (@tgnbasquet). Abans de la finalització del Torneig s’anunciarà el guanyador, que s’endurà una fantàstica motxilla del TGN Bàsquet i es publicarà la seva foto a la web i xarxes socials del club.

Una altra competició serà la de la millor afició. Durant els dies del campionat es pot veure passió, nervis, alegria i decepció a la graderia, on els pares dels jugadors viuen un torneig molt especial. Des del club lila es vol reconèixer aquest esperit de les diferents aficions i es vol entregar un premi a la millor afició del campionat. El color, el fair play, el bon rotllo, les ganes de passar-s’ho bé i l’ambient que es pugui generar, sempre positiu, seran factors clau per a sumar punts a l’hora de vèncer i endur-se el trofeu.

La nit abans de les finals del torneig i, per tant, del final del campionat, se celebrarà un concurs molt especial: disfressa el teu entrenador. És una manera d’acabar amb un gran somriure tots aquests dies de bàsquet en un ambient tan sa i de convivència esportiva. Així, els diferents equips hauran de disfressar els seus entrenadors i aquells que ho facin millor, seran els guanyadors. Els equips poden dur les disfresses que tinguin pensades a les seves bosses abans de venir a Cambrils. Serà un moment fantàstic, on es podrà comprovar la complicitat dels jugadors i jugadores amb els seus tècnics.

De tots els concursos que es faran, n’hi ha un que sí té a veure amb el bàsquet: es tracta del concurs d’habilitats. Aquest concurs es farà diumenge 25 a les 22 h, és a dir, la nit abans del dia de descans. Es tractarà d’un concurs de tirs lliures, habilitats i 2 Ball que es farà al pavelló. Es tracta de buscar un ambient de festa relacionat amb el bàsquet fora de les hores de competició i demostrar la tècnica individual tot passant una bona estona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *