Gran experiència amb Sports Events al campus de Calpe

By
Updated: juliol 11, 2021

Avui fa una setmana que s’acabava l’aventura per Calpe amb Sports Esvents. Quaranta jugadors i jugadores del TGN Bàsquet i de Teresianes van poder gaudir d’una intensa setmana de bàsquet i de tot tipus d’activitats lúdiques, juntament amb tres entrenadores de confiança del TGN. Els equips minis i preinfantils van estar a l’Alberg Juvenil Abargues, un allotjament de primera que disposava de piscina, pista de futbol i bàsquet i zones comuns on poder passar l’estona durant les hores lliures. Els infantils i cadets van estar a l’Hostal 4You, situat a cinc minuts de la platja.

L’itinerari que van seguir els jugadors va ser més o menys el mateix cada dia: pel dematí hi havia una hora i mitja d’entrenament i a continuació tocava platja. Els de l’alberg en arribar es podien refrescar a la piscina i a les cinc ja tornaven a ser al pavelló per fer la segona sessió d’entrenaments. Tot seguit tornava a tocar piscina pels petits; els grans també hi van anar algunes tardes. Finalment, després del sopar, es feien els jocs de nit pels minis i els preinfantils. Els infantils i els cadets feien un passeig nocturn acompanyat d’un gelat o jocs a la platja. Un dels dies els jugadors i jugadores van fer una petita excursió al Penyal d’Ifac. Allà van poder contemplar les meravelloses vistes i la immensitat del penyal que a molts va impressionar. Els dos últims dies la sessió d’entrenament de la tarda es va canviar per la competició de 3×3 i de 5×5. Aquí els equips van poder competir uns contra els altres aplicant tot allò que havien après durant la setmana i també motivats per la visita de l’equip professional de 3×3 ONIL, format per Javi Huertas, José Blázquez, José Santoja i Carlos Martínez. També van comptar amb la presència de Luis Casimiro, gran entrenador que actualment dirigeix l’equip del Promitheas Patras B.C.

Aquest campus ha servit als participants per millorar les seves habilitats basquetbolístiques individuals, per millorar el joc col·lectiu i sobre tot per a reforçar aquesta passió pel bàsquet. També els ha servit per conèixer gent d’altres comunitats autònomes (Madrid, Valencia, Murcia i Euskadi), amb els quals han fet amistats, han après l’un de l’altre i s’han relacionat dia a dia.

El TGN Bàsquet treu una experiència molt positiva d’aquest campus i els nois i noies han quedat tots molt contents i valoren el fet de conèixer gent nova de la seva edat amb la que comparteixen la il·lusió d’aquest esport que mou a tantes persones.

 

GALERIA D’IMATGES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.