Joan Cortés i Fabián Téllez, protagonistes del primer clínic de la temporada al TGN Bàsquet

By
Updated: desembre 2, 2017

El pavelló del Sagrat Cor del TGN Bàsquet serà l’escenari del clínic que el club lila organitza juntament amb el Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) i que es farà el 17 de desembre d’enguany. Els ponents del clínic seran Joan Cortés, subdirector de l’àrea de formació de la FCBQ, i Fabián Téllez, entrenador de l’Snatt’s Femení Sant Adrià (actual segon classificat de la Lliga Femenina 1, màxima categoria del bàsquet estatal).

Cortés farà el seu clínic de 10.30 h del matí i fins a les 12 h del migdia i la temàtica de la seva xerrada serà Pautes per generar aprenentatge significatiu en l’entrenament. Per la seva banda, Téllez centrarà el seu clínic sobre Principis per generar dinamisme i activitat defensiva, que farà de 12.15 h a 13.45 h. L’assistència és gratuïta per a tothom.

Aquesta activitat forma part de les moltes que organitza el TGN Bàsquet cada temporada i segueix la línia d’anys anteriors en què diferents tècnics de fora del club han impartit clínics a les instal·lacions de l’entitat lila.

CARTELL DEL CLÍNIC

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *