La brasa del cardenal, nou patrocinador del TGN Bàsquet

By
Updated: maig 28, 2019

El TGN Bàsquet ha rebut l’adhesió d’un nou patrocinador. Es tracta del restaurant La brasa del cardenal, un local que, com el seu nom indica està centrat en la cuina a la brasa i que es troba al carrer Cardenal Vidal i Barraquer número 28 de Tarragona. El gerent de La brasa del cardenal és un vell conegut del TGN Bàsquet, Félix Recio, gerent d’un altre dels patrocinadors de l’entitat lila, Panishop, i pare d’un dels jugadors de l’equip preinfantil del club tarragoní. «Ja col·laboro amb el club amb l’altre negoci que tinc i ara no m’ho he pensat dues vegades a l’hora de tornar col·laborar-hi. Vam començar la relació amb el TGN Bàsquet arran de Panishop, perquè estem davant del club i ara, a còpia de veure’ns amb els responsables de l’entitat, vam acordar aquesta altra col·laboració. És una manera de tornar al TGN Bàsquet tot allò que m’aporten els pares, jugadors i membres de l’entitat quan van a Panishop. Ells col·laboren amb nosaltres sent els nostres clients i nosaltres col·laborem en forma de patrocini», diu Recio, que s’ha convertit, per tant, en patrocinador del TGN Bàsquet per partida doble.

«Per nosaltres és una molt bona notícia. A banda que qualsevol ajuda és benvinguda per continuar fent la nostra feina de formació de joves basquetbolistes, la col·laboració de La brasa del cardenal suposa la reafirmació que estem fent les coses bé perquè el senyor Recio ja col·labora amb el seu altre negoci i si decideix tornar a apostar per nosaltres, és que està satisfet», diu Josep Maria Adam, president del TGN Bàsquet.

Descomptes pels socis

La brasa del cardenal és un restaurant que va obrir les seves portes a finals del mes d’abril i on la brasa, evidentment, té un protagonisme central. Segons explica Recio, les estrelles de la carta són els productes del porc ibèric de gla com el secret ibèric, el ventall (abanico) ibèric, etc, fets a la brasa. També hi ha el txuletón de vaca gallega madurada i altres talls de carn. A banda del foc, La brasa del cardenal també té pernils de Jabugo de primera qualitat.

El restaurant obre de dilluns a diumenge, tancant diumenge al vespre, i ofereix un menú de migdia de 12,90 euros. Els socis del TGN Bàsquet disposaran d’un descompte del 20% en sopars de dilluns a dijous presentant el seu carnet de soci de l’entitat lila. Això suposa un nou avantatge per a totes aquelles persones que formen part de l’entitat lila.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *