La Trobada d’Escoles, la gran festa del bàsquet dels més petits

By
Updated: març 5, 2018

Passió a les graderies, somriures i moltes ganes sobre la pista. La Trobada d’Escoles del TGN Bàsquet va ser tot un èxit en una jornada assolellada que, però, va començar humida. Així, els partits es van iniciar amb mitja hora de retard perquè s’havien d’assecar les pistes després d’una nit de pluja. Tret d’aquest petit incident, tot va anar com un rellotge suïs i els joves jugadors i els seus familiars van gaudir de valent amb els partits.

«Hi ha un ambient sensacional, els pares celebren cada cistella com si fos un gol a la final de la Champions», deia Anna Berasategui, responsable de la Trobada d’Escoles del TGN Bàsquet. Berasategui va destacar la gran participació durant la jornada, un fet que va provocar canviar la configuració dels partits de les categories P4 i P5: «Inicialment teníem pensat que els partits de P4 i P5 els juguessin quatre contra quatre perquè els jugadors toquessin més la pilota però hi havia tants jugadors que hem hagut de fer un cinc contra cinc normal».

 

El TGN Bàsquet va destinar tres pistes exteriors i dues més del pavelló (en les primeres hores) per fer possible la Trobada d’Escoles que va acollir més d’11 partits entre set escoles diferents.

 

GALERIA DE FOTOGRAFIES DE LA TROBADA D’ESCOLES

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.