La xifra de participants del Torneig de Cambrils puja fins als 60 equips

By
Updated: desembre 6, 2018

La llista d’inscrits per a disputar el pròxim Torneig de bàsquet i minibàsquet que organitza el TGN Bàsquet a la ciutat de Cambrils ja ha arribat als 60 participants. D’aquesta manera, i quan encara falten més de quatre mesos per a la celebració del campionat (del 12 al 17 d’abril del 2019), s’ha arribat a una xifra d’equips inscrits molt important. Cal recordar que el rècord de participació del Torneig de Cambrils és de 80 conjunts i es va aconseguir fa dues edicions, l’any 2017. L’últim campionat, el del 2018, va registrar 72 participants. Queden, per tant, poques places per poder tancar la llista.

Com en els últims anys, el Torneig de Cambrils comprèn tres categories: benjamins, alevins i infantils (tots femenins i masculins).

Seran quatre dies de competició sense comptar l’arribada dels equips la nit abans de la primera jornada i, com sempre, el dia de descans que es farà a Port Aventura. Tots els participants, amb el pagament de la inscripció, reben una entrada a Port Aventura en una jornada lúdica que fa d’aquest campionat el més complet de tots.

El preu de la inscripció és de 250 euros i inclou l’allotjament de cinc nits a l’aparthotel Olimar II i els Apartaments Aragón.

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS PEL TORNEIG DE CAMBRILS DEL TGN BÀSQUET

INFORMACIÓN E INSCRIPCIONES PARA EL TORNEO DE CAMBRILS DEL TGN BÀSQUET

INFORMATION AND REGISTRATION FOR TGN BÀSQUET’S TOURNAMENT IN CAMBRILS

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *