Laura Tierno: «Estic tan concentrada a la pista que sovint no sento el que diu l’entrenador»

By
Updated: juliol 28, 2016

Laura Tierno és el motor dièsel del Tarragona Fem Bàsquet. Tot i que inicialment havia d’ocupar la posició d’escorta, Tierno ha hagut de cobrir la baixa de la base extremenya Analía Casado, lesionada durant més de tres mesos. Tot i aquest paper inesperat, Tierno ha complert amb nota, com gairebé tot el que fa.

Com has viscut la temporada?

M’he trobat molt a gust amb les meves companyes i això ha estat clau per a millorar.

Has assumit un rol que potser no et pertocava, com és el de jugar de segona base. Allò va ser un excés de responsabilitat?

No, no va ser un problema per a mi. Em vaig trobar còmoda de base, tot i que la meva posició és la d’aler i m’agrada jugar d’aler.

Vas descobrir que podies jugar de base millor del que et pensaves?

No havia jugat mai de base i, de fet, no m’he trobat fora de lloc. M’ha agradat.

Ets conscient que potser has estat una de les jugadores revelació de l’equip?

No sóc conscient d’això i tampoc penso que hagi estat una de les jugadores revelació de l’equip. El nivell dels rivals ha augmentat i això ha fet que totes haguéssim de millorar el nostre joc.

Però has estat una de les jugadores més regulars de l’equip…

No sé si he estat una jugadora molt regular o no, però m’exigeixo molt a mi mateixa.

Quan ets a pista, tal com passa amb Vadillo, mai se sap quin és el teu estat d’ànim, sempre tens la mateixa expressió. Controles les emocions per poder rendir millor?

Quan estic a la pista la meva concentració és màxima. De fet, moltes vegades no sento ni el que diu l’entrenador perquè estic totalment concentrada en allò que he de fer.

Amb el pas dels mesos s’ha apreciat una evolució física en tu, t’has anat definint, més estilitzada, més fibrada. Com t’has trobat en aquest aspecte?

M’he trobat molt bé. A mi m’agrada fer moltes activitats, fins i tot a l’estiu, i això ajuda molt a estar en forma. Em considero una jugadora que depèn molt del seu físic, si no estic bé físicament el meu cap no funciona.

Des de fora no et catalogaríem de jugadora física, sinó que potser destacaria més la teva visió de joc.

M’agrada cuidar-me. Sempre que puc m’agrada anar a córrer, em serveix per a desconnectar.

Què esperes del teu joc la temporada vinent?

Individualment vull seguir evolucionant. Pel que fa a l’equip el gran objectiu és aconseguir la permanència com més aviat millor i així poder gaudir de la categoria.

La gran millora de Laura Tierno ha estat cobrir amb molt bona nota la posició de base?

Crec que totes hem millorat a nivell de maduresa. He fet un pas endavant a l’hora de ser conscient de les dificultats de la lliga i del paper que em tocava desenvolupar.

 

Tierno 2 - copiaw

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *