L’Infantil femení Lila fa un partit rodó i venç amb comoditat al Bàsquet Baix Gaià (27-63)

Updated: maig 6, 2021

L’Infantil femení Lila manté la intensitat durant els 40 minuts i aconsegueix la victòria vers el Bàsquet Baix Gaià. Les de Pastó van sortir sabent molt bé en què basar el seu joc: la defensa. Des del minut 1 varen ser capaces de col·lapsar a l’equip local, dificultant el camí a cistella. Aquesta activitat en defensa va generar moltes pèrdues de pilota, i a mesura que el partit avançava, les liles van anar jugant amb més confiança, sumant punts fàcils al marcador. Tornant del descans, les tarragonines van acabar de treure tota l’energia que tenien, donant peu a un tercer parcial de 0-21, que ja les va donar avantatge al marcador fins al xiulet final.