L’Infantil masculí 07 A lluita aferrissadament i aconsegueix la victòria en els últims segons vers el AB El Vendrell (58-56)

Updated: juny 17, 2021

L’Infantil masculí 07 A venç, gràcies a una cistella quan falten 10 segons, a un lluitador AB El Vendrell. La iniciativa dels visitants va marcar l’inici del matx, plantejant una defensa molt agressiva que va permetre’ls recuperar moltes pilotes i convertir-les en cistelles. Lluny d’abaixar el cap, els liles reaccionen i gràcies a un gran encert en l’ofensiva, aconsegueixen anivellar el marcador per arribar al descans amb un ajustat 30-32. El tercer període va seguir la dinàmica del primer, on els taronja-i-negres tornen a posar-se per davant al lluminós. Va ser llavors quan els locals es van fer forts i tornen a ficar-se dins el partit, arribant als darrers minuts amb l’empat al lluminós. Una cistella dels locals quan falten 10 segons, i l’errada dels visitants en el seu intent van atorgar la victòria als liles.

TGN BÀSQUET 07 A 58

AB EL VENDRELL A 56

TGN BÀSQUET  58: Gomà (7), Poveda (10), Macià (2), Aledo (9), Carrasco (4) -cinc inicial- Floresví (2), Liarte (10), Barrufet, De Paz (8), Souto (6) . 3 Triples: Poveda, Gomà i Aledo. Tirs lliures: 11/19. Faltes: 4. Eliminats: Cap

AB EL VENDRELL A 56: Carreras (4), Jané (4), Urpi (14), Rodríguez (6), Palau (16) -cinc inicial-  Borgues, Reverter, Beltran (4), Diannis (8), Diaz. Triples: Cap . Tirs lliures: 0/1. Faltes: 21. Eliminats: Palau min 29.

PARCIALS: 13-20, 17-12, 12-16 i 16-8.

ÀRBITRES:  Tinca.