Més de 70 nens i nenes en la primera sessió de tecnificació d’alevins de la temporada

By
Updated: novembre 27, 2018

El pavelló del Sagrat Cor es va omplir, literalment, de joves basquetbolistes (nois i noies) en edat alevina que van acudir a la primera crida del TGN Bàsquet per fer la sessió inaugural de les tecnificacions d’alevins de la temporada 2018-2019. Així, més de 70 jugadors i jugadores —gairebé la meitat procedents d’altres escoles de bàsquet de la demarcació de Tarragona— es van posar a les ordres dels tècnics del club lila per a millorar les seves prestacions en el joc de la cistella.

«Gràcies a tot el material del qual disposem, en totes les tecnificacions treballem aspectes com la coordinació. En aquesta sessió hem volgut emfatitzar la feina en les recepcions de pilota i les sortides, així com en les finalitzacions a cistella», diu Pau Robert, responsable de les tecnificacions d’alevins del TGN Bàsquet.

La sessió va començar a les 11.30 h i va finalitzar a les 13.30 h. En l’última mitja hora es va fer, com és costum, una competició entre equips de quatre jugadors i jugadores on es van posar en pràctica els exercicis que s’havien entrenat prèviament.

Les tecnificacions del TGN Bàsquet estan obertes a tots els jugadors i jugadores que ho vulguin (siguin del club o no) en edat alevina (nascuts/des el 2007 o 2008) i són completament gratuïtes.

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *