Mitjons personalitzats creats per una exjugadora del TGN Bàsquet i antiga participant del Torneig de Cambrils

By
Updated: abril 16, 2019

El Torneig de Cambrils del TGN Bàsquet és punt de trobada de molta gent amb vincles en el món de l’esport. Jugadors en actiu, exjugadors, entrenadors, directius, llegendes del bàsquet estatal, promeses del bàsquet europeu, de tot. Un dels col·lectius més grans és d’exparticipants del Torneig, jugadors i jugadores que van viure aquests cinc dies màgics amb el bàsquet com a epicentre però que, de fet, van més enllà del que passa a la pista. La convivència entre gairebé un miler d’esportistes que s’allotgen tots en el mateix hotel i que coincideixen a l’hora dels àpats, en les estones de lleure i al principi i final de cada matx, fan que el Torneig de Cambrils sigui inoblidable per a la majoria de basquetbolistes. Un record de felicitat per a tota la vida.

Aquests dies, una exparticipant del Torneig i exjugadora del TGN Bàsquet, Laia Puigdomènech, també visita el campionat, recordant vells temps. Puigdomènech, que té 24 anys, va jugar al club lila des dels 11 fins als 15 anys, participant com a jugadora en el campionat en tres edicions i una més com a monitora (la feina dels tècnics del TGN Bàsquet és admirable, dedicant totes les hores del dia al torneig perquè tot surti a la perfecció, un esforç que és fonamental per a l’èxit edició rere edició), un fet que li va permetre conèixer molt bé el campionat com a protagonista però també com un dels membres de l’organització.

Laia Puigdomènech, però, no ha perdut la seva vinculació amb el TGN Bàsquet i tampoc amb el món de l’esport. Ella, que va haver d’abandonar la pràctica del bàsquet més aviat del que es pensava perquè va marxar de Tarragona a estudiar a Logronyo Administració i Direcció d’Empreses (ADE), ha muntat la seva pròpia empresa i els resultats de la seva feina ja es veuen per pistes de tot Catalunya. Blue Cheese Socks (bluecheesesocks.com) és una iniciativa que personalitza mitjons esportius per a clubs de crossfit i de bàsquet, un mercat que restava abandonat perquè, de fet, es personalitzen samarretes, gorres, motxil·les… però ningú havia pensat en els mitjons. «Fa un temps vaig muntar un box de crossfit juntament amb uns amics (un espai, generalment gran, com una nau industrial, que s’habilita amb material per a practicar aquest esport), aleshores vaig començar a dissenyar mitjons per a clubs d’aquesta disciplina esportiva però vaig pensar que també ho podia fer per al bàsquet, tot recordant el meu passat com a basquetbolista», diu Laia Puigdomènech.

L’empresa funciona de fa quatre mesos, tot i que el projecte es va iniciar fa un any, i el seu primer gran client, tal com ella assegura, va ser el TGN Bàsquet, que li va encarregar molts parells personalitzats per a regalar als jugadors que havien col·laborat en la venda de loteria de Nadal. Segons Puigdomènech, els mitjons de Blue Cheese són molt resistents i el logo o la imatge que serveix per a personalitzar en cada cas no s’esborra perquè està feta amb els mateixos fils que la resta, és a dir, no es tracta d’una imatge estampada sinó que el teixit té el color de la imatge que es vol fer: «Buscava un mitjó de qualitat i que també fos bonic. És un mitjó fet punt a punt i, per tant,  la vida del mitjó és més llarga», diu Puigdomènech, que assegura que primer va triar el TGN Bàsquet «per estima al club, on havia jugat aquells anys i on el meu pare encara és membre de la junta (Carlos Puigdomènech)».

Puigdomènech ara es troba en ple procés de crear uns mitjons específics per a motoristes i espera que cada vegada més, els mitjons de Blue Cheese Shocks formin part de l’equipament dels esportistes d’arreu de l’estat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.