NaturFit s’afegeix a la llista de patrocinadors del TGN Bàsquet

By
Updated: abril 25, 2018

El TGN Bàsquet no para de rebre adhesions al seu projecte esportiu. Així, ara ha estat NaturFit, la marca d’entrenament en grup a l’aire lliure, qui ha decidit donar suport al club lila formant part de la seva llista de patrocinadors.

NaturFit forma part del grup Lou Trainers, que té com a activitat principal l’entrenament i la preparació física. «El nostre lema és ‘El nostre gimnàs no té parets’ perquè la filosofia de NaturFit és fer esport a l’aire lliure i en grup, aprofitant els espais naturals de cada població on oferim el nostre servei», diu Sergio Lou, responsable de NaturFit. Així, aquesta marca es pot trobar a Tarragona (els entrenaments es fan a la platja de l’Arrabassada, el Fortí de la Reina i Tarragona 2), Reus, Vila-seca, El Catllar, Banyoles, Barcelona i Madrid. «L’entrenament va dirigit a persones de qualsevol edat i condició física, de fet, tenim clients de 80 anys d’edat, per exemple», afegeix.

Lou té una llarga vinculació amb el TGN Bàsquet, del que ha estat coordinador i també entrenador. «Per a mi és un orgull poder col·laborar amb el club amb la meva empresa. Sento el TGN Bàsquet com casa meva i estic molt content de poder formar part del seu projecte», diu.

La col·laboració comporta avantatges pels socis del club i, atenció, també pels familiars dels socis. «Coincidint amb l’acord que tot just estrenem ara, hem posat en marxa una promoció que durarà fins al final de l’estiu, en què els socis del TGN Bàsquet i els familiars poden gaudir d’un descompte d’un 10% en tots els serveis que oferim des de Lou Trainers —la quota mensual de NaturFit, per exemple, és habitualment de 20 euros al mes—. Aquest descompte s’amplia a la marca NaturFit on la matrícula serà gratuïta», explica Lou.

«Estem molt satisfets d’aquest nou patrocinador. Les empreses ens donen suport en allò que fem i això ens indica que anem pel bon camí», diu Raül Bonet, director esportiu del TGN Bàsquet.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *