«No podem sortir d’aquesta situació tots sols, ens necessitem els uns als altres»: Panishop també referma el seu compromís de suport amb el TGN Bàsquet

By
Updated: febrer 5, 2021

Es veu des de la porta del pavelló del Sagrat Cor i és un punt de trobada (abans més que ara, evidentment) per a la gent del TGN Bàsquet. Panishop és un dels col·laboradors del club lila i ara, tot i patir durant mesos unes restriccions molt fortes —com la resta del seu sector— per culpa de la Covid-19, ha refermat el seu compromís amb l’entitat esportiva. «Ens hem d’ajudar entre tots per continuar amb allò que estem fent», diu Félix Recio, gerent de Panishop, conscient que no és un sol sector qui està travessant dificultats, sinó tota la resta, en un camí ple d’obstactes que va començar el març de l’any passat i del que no es veu el final encara.

Per a Recio d’aquesta crisi només es pot sortir sumant esforços i complicitats entre tots els negocis i entitats de la zona, un argument compartit per altres col·laboradors del TGN Bàsquet: «No podem sortir d’aquesta situació tots sols, ens necessitem els uns als altres». El gerent de Panishop recorda els forts vincles entre el club i el seu establiment: «Estem junts, ens veiem cada dia, ens expliquem les nostres coses, veiem com evolucionen els nois i noies en els entrenaments… Cal que aguantem tots durant aquest període i així podrem tornar a la normalitat com més aviat millor».

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *