Nou Campus extern a Calpe, Alacant (27/6-2/7)

By
Updated: maig 17, 2021

Aquest any el TGN Bàsquet i Bàsquet Teresianes s’uneixen a l’empresa Sport Events per oferir una proposta de campus d’estiu que no podreu rebutjar.

Del 27 de juny al 2 de juliol els jugadors i jugadores del TGN, d’entre 6 i 18 anys, podran gaudir d’una setmana a Calpe, Alacant. L’aventura comença a Tarragona, on un autocar amb monitors els portarà fins la ciutat alacantina. Allà s’allotjaran en una residencia que es troba molt a prop de la platja i de les instal·lacions esportives, amb tres poliesportius i vuit pistes exteriors. El bàsquet i la diversió serà, durant sis dies, l’única prioritat dels nois i noies. Faran activitats de tot tipus, des de tecnificacions o tallers de tir, fins a competicions de 3×3 i 5×5 per les tardes. Però també hi haurà temps per a fer altres activitats lúdiques per les nits, excursions per la zona… El cos tècnic que acompanyarà en tot moment els nois i noies es compondrà per entrenadors de la casa.

L’empresa Sport Events té 25 anys d’experiència en el món dels campus esportius. Han passat per les seves mans molts jugadors famosos, el més rellevant i que segur que tots coneixeu és Luka Doncic. També han passat un gran nombre d’entrenadors d’ACB i de la FEB.

Spots Events, tot i la covid, l’any passat no va aturar la seva activitat, per tant ja tenen experiència en aquest àmbit i compten amb un escrupolós protocol Covid i presència 24 hores de personal sanitari. El principal objectiu del campus és que els esportistes aprenguin i no es preocupin de res més que de passar-s’ho bé.

Per a més informació sobre el campus i Sport Events clica aquí.

Ja pots fer la teva inscripció amb el formulari següent.

INSCRIPCIÓ i informació Campus Calpe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.