Obertes les inscripcions de l’stage de pretemporada del TGN Bàsquet

By
Updated: juliol 23, 2019

El TGN Bàsquet ha preparat per a aquesta pretemporada una novetat important en relació a una de les seves activitats més recents: l’stage de pretemporada. Aquesta estada, que fins ara es feia a Cornudella de Montsant, enguany es farà a El Collell, amb la novetat principal que els equips no aniran a l’stage per torns, sinó que coincidiran tots els conjunts de cistella gran al mateix temps, fins i tot l’equip sènior. «Es tracta de reunir tots els equips de cistella gran del club. Creiem que d’aquesta manera es reforcen els vincles entre els jugadors, és una bona manera de fer club i potenciar el sentiment de pertànyer a l’entitat», diu Raül Bonet, director esportiu del TGN Bàsquet.

L’stage de pretemporada es farà el cap de setmana del 6 al 8 de setembre. D’aquesta manera hi ha previstes cinc sessions d’entrenament tècnic que es complementaran, si és possible, amb un partit amistós per a cada equip amb algun conjunt de la zona. A més, aprofitant l’entorn privilegiat d’El Collell, es faran un parell de sessions físiques per cada equip. «Aquesta mena de trobades ens permetrà a tots els entrenadors compartir experiències perquè tots estarem allí en un moment important de la pretemporada. És una gran oportunitat per a créixer i millorar com a tècnics, de viure el bàsquet durant més de dos dies», afirma Bonet.

Els equips convocats són: sènior femení, júnior femení interterritorial, júnior femení territorial, cadet femení 04 A, cadet femení 04 B, cadet femení 04 C, cadet femení 05 A, cadet femení 05 B, infantil femení A, infantil femení B, preinfantil femení A, preinfantil femení Lila, preinfantil femení Negre, cadet masculí 04 A, cadet masculí 04-05, cadet masculí 05 A, infantil masculí A, infantil masculí B, preinfantil masculí A i preinfantil masculí B.

 

FORMULARI D’INSCRIPCIONS

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *