Orthoclinic ofereix als socis del TGN Bàsquet un 10% de descompte en implants dentals

By
Updated: abril 9, 2018

La clínica dental Orthoclinic, situada a l’avinguda Catalunya número 22 D —també en tenen una altra a Reus, al carrer Travessera de Sant Antoni 15— ha iniciat una campanya de descomptes per a tots aquells socis del TGN Bàsquet Club. Així, des d’aquest mes d’abril i fins al mes de juny inclòs, les persones que presentin el carnet de soci del club lila podran gaudir d’un descompte del 10% en implants dentals.

«Nosaltres vam ser dels primers a apostar pel projecte esportiu del TGN Bàsquet. Crec que s’ha de donar suport a clubs com aquest, que treballen tant amb l’esport de base. A més, ara, i arran de la campanya de socis que va fer el club, vam pensar que seria bona idea, com a patrocinadors de l’entitat, que aquelles persones que fossin titulars del carnet poguessin gaudir de descomptes exclusius a la nostra clínica», diu Josep Maria Feliu, director mèdic i gerent d’Orthoclinic.

En aquest cas, es tracta d’una campanya d’implants dentals, és a dir, una tècnica que consisteix en fixacions de titani que es col·loquen al maxil·lar o a la mandíbula per substituir les dents que faltin. «L’implant de titani es fixa a l’os i així podem col·locar una dent que substitueixi la que s’ha perdut. Quirúrgicament és un procediment molt senzill: primer de tot hem de saber quina quantitat d’os es té per saber com ha de ser l’implant. Un cop l’implant s’ha fixat bé, després d’uns tres mesos, ja podem posar la dent», explica Josep Maria Feliu a Raül Bonet, director esportiu del TGN Bàsquet i que ha visitat la seva consulta per a informar-se sobre aquesta tècnica.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *