Podis i premis individuals (MVP inclòs) en els diferents tornejos de Nadal disputats pels equips del TGN Bàsquet

By
Updated: gener 3, 2019

Tres equips del TGN Bàsquet han tingut un paper molt destacat en els diferents tornejos de Nadal que han disputat arreu de Catalunya. Així, l’aleví femení 6è A va quedar en segona posició en el campionat organitzat pel Sedis Bàsquet. Les noies que entrena Pau Robert van arribar a la final en vèncer l’amfitrió de forma brillant (32-70) però en el partit per aconseguir el títol van caure contra la Salle Manresa (31-37). Va ser una gran actuació coral de tot l’equip però, a més, Laia Rubio va aconseguir ser nomenada MVP del torneig. Els resultats de tot el campionat van ser:

Fase grups:
TGN Bàsquet 75-13 CENG Artesa de Segre
TGN Bàsquet 61-11 Femení Osona
Mataró 24-51 TGN Bàsquet
Quarts de final:
TGN Bàsquet 76 – 23 Xamba
Semifinal:
Sedis 32-70 TGN Bàsquet
Final:
TGN Bàsquet 31 – 37 Salle Manresa

«El torneig ens ha ajudat a fer un pas endavant a nivell de grup i també a nivell competitiu. El campionat ens ha donat un plus de ritme i intensitat que a la primera fase a Tarragona no vam trobar. Les jugadores han respost molt bé davant els partits contra equips molt treballats d’arreu de Catalunya, fet que ens prepara encara més per afrontar la segona fase de la lliga», diu Pau Robert.

Per la seva banda, l’aleví masculí 6è A també va acabar en segona posició del torneig que es va jugar també a la Seu d’Urgell (el campionat organitzat pel Sedis està dividit en categoria femenina i masculina). Els nois que dirigeix David Artero van perdre en la final contra el Mataró (73-28), un rival amb qui també havien perdut en la fase de grups. Com en el cas de les noies, també hi va haver un premi individual pel TGN Bàsquet i és que David Artero va ser guardonat com a millor entrenador del torneig. Els resultats de tot el campionat van ser:

Fase grups:
Bellpuig 17-66 TGN Bàsquet
Mataro A 63-31 TGN Bàsquet
Salesians 11-61 TGN Bàsquet
Quarts de final:
Artesa 47-50 TGN Bàsquet
Semifinals:
TGN Bàsquet 45-39 Paidós St Fruitós
Final:
Mataro A 73-28 TGN Bàsquet

«Vam saber competir fins a l’últim minut en cada partit. Els enfrontaments de quarts de final i semifinals van ser molt intensos, un fet que ens ha servit per augmentar el ritme i l’agressivitat perquè vam trobar rivals amb un gran físic», diu David Artero.

Finalment, l’infantil masculí A va disputar el torneig organitzat pel SE Casal Vilafranca. El conjunt que entrenava en aquesta ocasió Raül Bonet va acabar en cinquena posició però també va aconseguir un premi individual: Nil Beltran va guanyar el concurs de triples. Els resultats van ser:

Gaudí  87 – TGN Bàsquet 55

TGN Bàsquet 79 – Boet Mataró 29

TGN Bàsquet 87 – Manresa  49

TGN Bàsquet 72 – Vilafranca 83
TGN Bàsquet 55 –  Horta  52

Raül Bonet es troba aquests dies dirigint un altre equip del club, el cadet masculí 04 A en el 5è Torneig Any Nou Ramon Sitjà que organitza el CEB Girona. Podeu seguir tota l’actualitat d’aquest campionat a través del compte de Twitter: @TorneigGironaRS.

ACTUALITZACIÓ:

El cadet masculí 04 A va finalitzar en sisena posició en el 5è Torneig Any Nou Ramon Sitjà. L’equip que entrena Raül Bonet va perdre en quarts de final contra l’UB Sant Adrià (posteriorment, segon classificat del campionat) i va quedar fora de les places de podi. Tal com va passar en els altres tornejos, també hi va haver un premi individual. Així, Pau Espallargas va aconseguir guanyar el campionat de triples, demostrant el bon canell que té. Els resultats del cadet masculí del TGN Bàsquet van ser:

TGN Bàsquet  64 – Sant Nicolau 75

CB Cornellà  60 – TGN Bàsquet  65

UB Sant Adrià   83 – TGN Bàsquet  42

TGN Bàsquet 65 – JAC Sants 46

TGN Bàsquet – Sant Nicolau   48-78

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *