Quatre equips irlandesos per a l’edició de 2017 del Torneig de Cambrils

By
Updated: març 31, 2016

El bàsquet de la República d’Irlanda s’ha fet fort al Torneig Internacional del TGN Bàsquet de Cambrils. En els últims anys, un dels clubs de la capital, el Meteors Crest, s’ha convertit en un clàssic del campionat i enguany ha vingut acompanyat de dos equips més, el Dublin White i el Dublin Blue, una mena de selecció de jugadores de la principal ciutat del país que, fins aquest torneig, no havien jugat mai juntes. Tal com afirma el responsable de l’expedició irlandesa, Ken Maloney, l’experiència és molt bona per als equips i servirà per preparar un important campionat a Irlanda del Nord (territori anglès) en què competiran equips d’Anglaterra i Escòcia també. «Representarem la nostra ciutat en aquest torneig. Cambrils ens ha servit de preparació per un campionat europeu FIBA», diu Maloney.

El campionat FIBA què es refereix el responsable dels equips irlandesos, és un torneig que se celebra a la localitat escocesa d’Stirling, on participaran equips d’arreu d’Europa.

«La meva esperança és venir amb quatre equips que representin Dublin l’any que ve. Serien equips de nois i noies d’entre 12 i 14 anys», afirma Maloney, que va començar a fer d’entrenador quan tenia 17 anys.

Enguany, els tres equips irlandesos han competit en la categoria infantil femenina. Així, el Dublin White va acabar en quarta posició, el Dublin Blue en el novè lloc i el Meteors, onzè.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *