Quatre sessions de tecnificació d’alevins per a la temporada 2019-2020

By
Updated: novembre 7, 2019

El TGN Bàsquet estrenarà la temporada de tecnificacions d’alevins el pròxim diumenge 24 de novembre. Durant aquest curs es faran un total de quatre sessions que, com sempre, se celebraran els diumenges al matí, des de les 11.30 h a les 13.30 h. El club lila fa anys que va posar en marxa aquesta iniciativa destinada a millorar les habilitats tècniques de joves basquetbolistes en edat alevina (masculina i femenina) d’arreu perquè aquesta activitat no està adreçada als jugadors i jugadores del TGN Bàsquet, sinó que està oberta a tothom i és completament gratuïta.

«Durant aquestes sessions tenim previst treballar el bot, la passada, el tir, les accions d’un contra un, la coordinació, el joc de peus, les finalitzacions i els canvis de mà. En la primera trobada ens centrarem en el treball entre el primer i segon bot en les situacions d’un contra un», explica David Artero, responsable de les tecnificacions d’alevins del TGN Bàsquet.

Les tecnificacions estan estructurades per conceptes basquetbolístics. Per a treballar el concepte definit en qüestió, es plantegen una sèrie d’estacions o exercicis ubicats a tota la pista del pavelló del Sagrat Cor que els jugadors han de completar sota l’atenta mirada de dos entrenadors del TGN Bàsquet. En total, la tutela dels basquetbolistes i el seguiment de les seves evolucions corresponen a una dotzena d’entrenadors en sessions que han arribat a aplegar més de 50 jugadors. «A cada tecnificació s’inclouen també exercicis de coordinació i de tir. En el cas del primer diumenge que treballarem el bot, buscarem treballar el llançament sobre bot  així com la coordinació del jugador mentre bota», puntualitza Artero.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *