Neix un Sènior B a segona catalana!

By
Updated: setembre 19, 2022

El TGN Bàsquet Club continua apostant pel bàsquet femení i les jugadores de la casa! El club comunica que aquesta temporada 2022-23 tindrà un Sènior Femení B a segona catalana. Des de l’entitat Lila es vol donar continuïtat al gran volum de jugadores que s’està generant any rere any. I que, en molts casos, no podien seguir vinculades a l’entitat degut a l’alt nivell d’exigència del Sènior A de Copa Catalunya.

La nostra intenció era començar des de qualsevol categoria, però ens va sorgir l’oportunitat de competir a segona catalana i el club ho va tenir clar”  explica Iñaki Liarte: Fundador del club i actual vicepresident i entrenador de l’Infantil femení 09A de Preferent.

Així doncs, un gran nombre d’exjugadores del club i altres de les Júniors d’últim any formaran part d’aquest nou Sènior B Lila.

ROSTER 22-23 | SÈNIOR ‘B’

9. Anna Alicia Barreira Moreno
10. Laura Cattarin Casanovas
11. Emma Ral Munuera
12. Naroa Flecha Hidalgo
13. Anna Tibau Sendra
14. M. Carme Martí Avià
18. Júlia Gómez Garcia
19. Blanca Barrero Francés
22. Esther Andrés Salamé
24. Irene Urbistondo Cerdán
00. Inés Martínez de Lahidalga Logroño

Pel que fa a l’equip tècnic estarà encapçalat per Laureà Català i el Sergi Robert serà el segon entrenador.

Irene Urbistondo, jugadora i entrenadora de l’entitat valora molt positivament l’aposta del club per crear un Sènior B:

Aquest equip és 100% de la casa, amb entrenadors de la casa. A més, si estudies a Tarragona un Sènior B al club on pràcticament totes les jugadores hem crescut, ens va d’allò més bé!

Finalment, el primer partit oficial del Sènior B serà com a visitant el diumenge 25 de setembre contra el CE Xamba a les 18.00h Molta sort EQUIP! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *