Sport Gym renova el seu suport al TGN Bàsquet una temporada més

By
Updated: desembre 14, 2017

El gimnàs Sport Gym, situat a l’avinguda Catalunya número 16 de Tarragona, ha renovat l’acord de col·laboració amb el TGN Bàsquet un any més. Sport Gym ofereix les seves instal·lacions a les jugadores de l’equip sènior A del club lila, un fet molt important per a la preparació física de les noies, que complementen així els entrenaments que fan al pavelló del Sagrat Cor.

«Sempre ens ha agradat col·laborar amb entitats esportives de la ciutat. El TGN Bàsquet és un club del nostre barri i l’acord entre les dues parts ens permet donar suport a una entitat propera. A més, la nostra activitat és esportiva, com ells i, per tant, és perfecte», diu Toni Julbe, gerent i propietari d’Sport Gym.

Aquesta serà la tercera temporada que el TGN Bàsquet pot disposar d’aquest servei, les mateixes que fa que el club lila milita a la Copa Catalunya. «Estem molt satisfets amb l’acord. Les nostres jugadores disposen d’unes instal·lacions molt bones i, a més, tot queda entre entitats del mateix barri. Esperem poder continuar col·laborant mútuament molts anys», diu Josep Maria Adam, president del TGN Bàsquet.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.